Telefoni, internet och TV

Telefoni, internet och TV

Föreningen har ett avtal med Bredbandbolaget som omfattar FiberTV, bredband och IP-telefoni. Bredbandet är 250/100 Mbit/s. FiberTV innebär att TV distribueras genom bredbandet istället för som tidigare genom kabel-TV nätet. FiberTV omfattar för närvarande 18 TV kanaler varav 12 st. kan ses i HD kvalitet. I avtalet ingår en router och en digital TV-box.

Ny medlem, som ny medlem ska du anmäla till Bredbandsbolaget att du övertagit lägenheten och vilka tjänster du vill ha. Du får låna router och TV-box av Bredbandsbolaget och de ska återlämnas när du flyttar.

Bredbandsbolagets kundsupport

Kundsupport: tel. 0770-777000. Dit ringer man vid alla typer av problem som rör Bredbandsbolaget. Man ringer dit även när man vill beställa saker, allt från prylar till tjänster och tekniker som kommer hem och gör saker. Allt utöver avtalet får man betala själv.

Bredbandsbolaget på webben

Avbrott i telekommunikationen

Vid avbrott i bredbandsanslutningen fungerar ingenting. TV fungerar inte, där kan finnas meddelande om att nätverkskontakt saknas. IP-telefonen fungerar inte, det går inte att ringa och det går inte att ta emot samtal. När bredbandet inte fungerar det går inte att surfa på Internet, det går inte att skicka eller ta emot e-post. Första åtgärd är att stänga av strömmen till routern, vänta 30 sek och sedan starta routern igen. Om det fortfarande problem, ring Bredbandsbolagets kundsupport, 0770-77 70 00.

FiberTV

Föreningen har avtal med Bredbandsbolaget om FiberTV. FiberTV distribueras genom bredbandet. I avtalet ingår en digital TV-box och tjänsten T1 Bas. Vill man ha fler kanaler kan man köpa större kanalpaket, T2 Flex eller T3 Stor. Merkostnaden får medlemmen själv betala.

E-post

Om Du har e-post-adress drlindh.se på Din e-post och vill läsa den från en annan dator än din egen kan du logga in via webmail på adress: http://www.webbpost.tele2.se.

Inga nya e-post adresser @drlindh.se delas ut och de som finns kommer succesivt att avvecklas.

Parabol

Parabol får inte monteras på fasaden, balkongräcket eller på fönsterkarm. Parabol får ställas på balkonggolvet, men ej förankras i golvet. Hela parabolen skall rymmas innanför balkongräcket och, för att minska ev. skaderisker, placeras så lågt som möjligt.